lördag 15 oktober 2011

PPP oktober

Först måste jag bara få dela min glädje med er =) Min PPP för september är en av de som visas i Primabloggen. Men det jag ska visa er idag är den layout jag gjort till oktober månads "product pick". Färgerna är halloween färger och jag har några foton från ifjol på Ina som jag tycker är så läckra. Ett av dem har jag scrappat här.

Jag hade blommor och bling i de rätta färgerna, men lite ont om papper så jag fick ta en prima journaling card och spreja den med lila mist. Använde även min favoritmask från prima... tegelväggen och lite distress ink i en orange ton.
Så skönt det är med helg igen. Men känner mig alldeles bakis. Det har varit några tunga dagar både på jobbet och hemma. Min dotter är väldigt låg igen och det är så frustrerande att veta att hon lider. Tänker på reklamen "vad önskar du dig i framtiden"..... Hälsan, lyckan och glädjen åter till min dotter!
Här ska vi idag få ordning på det sista ute på gården inför vintern. I morse var det 5 minusgrader och än ligger frosten kvar på backen, så det är hög tid att stänga vissa delar av trädgården. Tack för titten!


Kramiz Maja

3 kommentarer:

 1. Grattis!

  Perfekt Halloween layout dessutom, spooky, läbbig och vacker allt samtidigt!

  Ha det bäst! Kram!

  SvaraRadera
 2. Magiskt foto på Ina. Hur läckert som helst. Stora kramar!

  SvaraRadera
 3. Denne var kul! Stilig pyntet, med herlige farger. En skikkelig herlig halloween-lo

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)