tisdag 3 juli 2012

***Mera semesterbilder och lite blommor***

Nu har vi landat på hemmaplan igen efter en underbara vecka som vi tillbringat i Danmark (Legoland), Stockholm och Södertälje. Lite tok har hänt under resans gång... som att vi hade biljetter till färjan till fel dag! Vi höll inte på att hitta hotellet i Danmark.. fast vi fick en nattlig sightseeing på Jylland ;). När vi åkte hem från Danmark så kom jag på att vi kunde hälsa på hos finaste Karin och Creativica i Uddevalla... vilket vi också gjorde... fast vi fick ta en omväg... för när vi körde ut från hamnen i Göteborg så tog vi E20... men vi skulle ha tagit E6:an. Blev lite extra sightseeing på västkusten också. Supertrevligt var det i alla fall när vi väl kom fram. Därifrån fortsatte vi till Stockholm och bästaste syster min. Här tillbringade vi ett par dagar för att sedan åka till finaste Cath och hennes familj i Södertälje, där vi även gjorde ett besök på Tom Tits. På Tom Tits lyckades min man tappa bort bilnyckeln... vilket vi upptäckte först när vi skulle åka därifrån! Lite panik blev det för den kunde ju ligga precis vart som helst... 4 våningsplan och en jättepark utanför! Men ngon vänlig själ hade hittat den och lämnat in den i receptionen. Ibland ska man ha tur =). Nu följer ett jätte inlägg med foton... både från Stockholm och Södertälje... samt lite blommor från min trädgård. Jisses vad det har växt på en vecka!! Mitt trädgårdsland likaså... där jag måste rensa ogräs idag...

Jag och min syster.. på promenad på Djurgården. Att jag älskar blommor är ingen hemlighet, så vi tog oss till Rosendals trädgård. Nedan några bilder på de små från lekplatsen vid Rosendals.


Kan detta vara Pippis sockerdricksträd måntro???

Nedan lite bilder från vårt besök på Tom Tits experiment. Den stora ute parken med sin möjlighet till diverse vatten aktiviteter lockade barnen och vi tillbringade största delen av tiden utomhus i det vackra vädret.

 Sam i en av de underjordiska gångarna ( kloakerna) som fanns ute i parken.

Springer man runt och busar blir man törstig. Inne i labyrinten fanns denna dricksvattenkran. Här i labyrinten hade de kul de små då pappa Patrik lekte Taurus och jagade dem för att slaima ner dem. Ni som sett barnprogrammet Labyrinten vet vad jag pratar om ;) Här är det Sam och Caths dotter Elise som leker vid en vattenspegel eller vad man nu ska kalla det.

Den stora vattenkupolen var både lite spännande och skrämmande.

 Inomhus gillades klätterväggen. Här är det alla fyra barnen Sam, Emrik;Elise och Leo som klättrar.

 Sam gillade kulbanan.

Ett porträtt av mig och Patrik ;)

Sist men inte minst nu min blomrabatt som just nu är så vacker!! Trist bara att det regnat så mycket här hemma och blåst (antar jag) för den ståtliga vallmon ligger nästan ner bland övriga växter.

 Blombänken från ena hållet....

 .... och från andra hållet.

 Oranget och blått en vacker kombo. Vallmo och praktnäva.

 Också vackert.... vallmo och daggkåpa.

 Första året som jag har knoppar på min pion =)

 Vackra trädgårdsirisar.

Dagliljor

Det blev ett mastodontinlägg med foton... orkade du scrolla ända ner? Nu ska jag avsluta min kopp kaffe och gå ut och jobba lite i trädgården. Kvällen tänker jag ägna i mitt pysselrum... så håll ut snart dyker det upp något pyssligt här igen =). Tack för titten!


Kramiz Maja

2 kommentarer:

  1. åååhhh vad roligt att få se bilder från er semstertripp!! Ni ser ut att ha haft det underbart! =D

    Massor av kramar till dig vännen!!

    SvaraRadera
  2. Jisses vilka äventyr ni har varit med om i sommar! försvunnet hotell, fel biljetter, borttappade bilnycklar å guuu vet vad! jättekul att se alla foton, tacktack! xoxox

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)