söndag 24 februari 2013

Lek med pizzakartong *publicerat Inzpira alster* och på kurs för Ania Dabrowska...

I oktobernumret 2012 av Inzpira hade jag med detta alster till temat Mixed Media, fast jag gjorde den redan i somras. På drygt 6 månader har jag lärt mig så mycket mer än vad detta alster visar. Men gillar denna ändå... framför allt texten. I tidningen visar jag även steg för steg hur jag gjorde denna... men här får ni se det färdiga alstret ;)

 I helgen har jag varit på kurs i Stockholm för Ania Dabrowska aka finnabair. Så otroligt inspirerande och kul. Ser fram emot att få gå fler kurser för henne. Härligt att sitta och lära sig nya saker =). Min canvas från kursen får ni inte se idag.... håller på att förbättra den ;)... eller göra om lite. Vart lite stressigt på slutet på kursen så jag hann inte bli riktigt klar. Men några foton kan ni få se.

 Här sitter hon denna fantastiska humoristisks konstnär med enorm talanag som hon delar med sig av till oss. Härliga Ania =)

 Finaste Eila som var mitt sällskp vid bordet intill. Hon är också en otroligt talangfull kvinna som jag alltid imponeras av. Besök gärna hennes blogg.


Å så jag då ;)

Lovar att visa min canvas när jag mixtrat klart med den... men ni kan ju se lite av den här på fotot.


Tack för titten!
Kramiz Maja

2 kommentarer:

  1. Så fin denne var!!:) Gleder meg til å se den du lagde på kurset:)

    SvaraRadera
  2. Utrolig hva men kan få ut av pizza kartong. Dette er knall bra AJ side. Masse friske farker og herlig blomster pynt
    :)

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)