måndag 25 februari 2013

Mixed Media with Ania Dabrowska

Igår skrev jag om att jag i helgen varit på kurs i Stockholm. Idag får ni se min canvas ;). Jag har fixat med det sista hemma då jag inte hann riktigt färdigt på kursen. Något jag lärt mig den hårda vägen på kursen är att täcka fotot ordentligt ;D. Moa är rätt prickig i ansiktet och har gul näsa samt rosa färg lite här och var... men men detta är mitt första försök! Hade så himla roligt och fick med mig en hel del tips som jag hoppas kunna ha nytta av i mitt eget skapande, utan att kopiera Anias ( finnabairs) fantastiska konst. För det är konst det hon gör. Magiskt!!! Läckert!!! och Humoristiskt!! Vilken kvinna =).
Nog pratat håll i er... mitt kurs canvas.... vissa detaljer är jag riktigt nöjd med... men färgläggningen är svår att få till på ett bra sätt för en med brutal motorik som mig ;). Ni vet det finns grovmotorik och finmotorik och så brutal motorik för oss som är otåliga!Tack för titten!
Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Så himla himla fin! :) Det verkar ha varit en väldigt rolig helg för alla som var där! (Bara lite avundsjuk... ;)

  SvaraRadera
 2. En fantastisk flott kreasjon, liker hva du har gjort med fargene på bildet. Her er det så mange store og små kreative detaljer og fargene er jo bare herlige sammen. Ultra bra!!!

  SvaraRadera
 3. Jättefin Maja och det där med att vara otålig och inte täcka fotot känner ju jag väl till ;) Ångrar lite att jag inte gick denna kursen också men jag var helt slut efter an så det var ändå rätt beslut ;) Kramar!

  SvaraRadera
 4. How awesome. I love how it goes from dark to light or light to dark.. this is great. I hope you are hanging it.

  I love it. Are you looking forward to the next class?

  I hope someday I can take a class and see her humor as well.
  Thank you for sharing your incredible wonderful piece.

  SvaraRadera
 5. Visst har du anmält dig till omgången i oktober? jag slängde mig på anmälan så fort mailet kom! så himla roligt vi hade på workshopen! ha ha foton får jag nästan alltid sätta på ett nytt för jag har så bråttom, så du är inte ensam! gillar smycket i håret och så färgerna förstås. Ha en jättefin helg vännen! kram

  SvaraRadera
 6. Amazing canvas! You're work is beautifu.

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)