tisdag 19 februari 2013

Love U2 *Scrap Africa*

För ett tag sedan vart jag en av de utvalda i en utmaning hos Scrap Africa och blev erbjuden en "guest spot" till en kommande utmaning... Hänger ni med? Nu är den utmaningen då jag gästar Scrap Africa. Utmaningen denna gång är hjärtan. Så här blev min layout =)Hjärtana jag använt på denna är chipboard hjärtan från Pink Paislee som jag målat med akrylfärg och sedan lagt på ett tjockt lager med Glossy Accent. Pappren är en blandning men mest från 7 Dots "Love is in the air". Lite stämplar blev det också...

Hoppas ni kikar förbi inne hos Scrap Africa och deltar i utmaningen =) Ni hittar inlägget här!Tack för titten!
Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Åh, hur läckert som helst!! Vilka underbara hjärtan :) Klart jag måste in och se dig hos Scrap Africa, jag hade ju aldrig hört talas om bloggen innan jag såg om den hos dig.

  SvaraRadera
 2. Så härligt med det svarta och röda till den pastelliga bakgrunden! Och så läckra hjärtanen blev!!

  SvaraRadera
 3. Wow! Läckert! Hjärtana blev verkligen så coola!

  SvaraRadera
 4. Hi maya, Such a gorgeous lo and love how you made the hearts. Congrats on your GDT at scrap africa, channa

  SvaraRadera
 5. En virkelig flott og stemnings full LO. Så bra det blir med symaskin søm spesielt det treet. Liker også disse hjertene du har lagert de ble mega bra :)

  SvaraRadera
 6. Thanks Majafor creating such a wonderful layout for us at Scrap Africa! I love your page, with the beautiful photo and stamping! So gorgeous! Super layout! ;-)

  SvaraRadera
 7. Oh jaaa! de där hjärtana blev verkligen så himla fina!! och det röda mot den mjuka bakgrunden får verkligen hela layouten att poppa! Superfint! Grattis till GD spotten hos Evgenia! xoxo

  SvaraRadera
 8. Such an awesome layout thanks for sharing with us at Scrap Africa :) A huge congrats on the GD role :)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)