söndag 23 augusti 2009

Kan cykla själv..

Denna LO är gjord till Pysseltagens tävling där man skulle ha med ett flaggspel/vimplar. Jag scrapade om Vår Leoloppa som kämpat så för att lära sig trampa på sin cykel i sommar. Efter många långa timmar så kom han till slut på både hur han skulle trampa och styra! Lyckan var fulländad!! Nästan så det syns på fotona ;D. Han har nu cyklat timme ut och timme in på vår lilla bullerbygata.. men vill gärna att mamma eller pappa ska stå ute på vägen och titta på.... vilket iaf mamman i familjen tycker blir liiiiiiiite långtråkigt i längden ;D. Vi tar ju förstås in honom om kvällarna och stoppar honom i säng!!

Har kommit på att det är himla praktiskt att bara riva papprena istället för att skära raka linjer... å snabbare går det.. ingen revolutionerande upptäckt för övriga scrapvärlden... men för lilla jag var det det ;D. Har använt papper från OA och AC. Vimplarna har jag gjort av små spillbitar. Tyckte det vart svårt att dekorera med annat efter jag satt dit vimplarna, så det blev bara lite knappar, biljetter och en liten pil.

Så var det då söndag igen...förstår inte riktigt vart tiden flyr... har ni nån aning?? Gårdagen regnade ju iaf bort. Som tur var kom sötaste Malin och scrappade med mig igår kväll så det hände nåt kul iaf. Var så kul att bara sitta och surra och pyzzla... riktig sån höstkänsla!
Nu kom jag av mig inge.... Söndag var det.. å det innebär att Allt om scraps söndagsbilaga ligger ute. Idag presenteras vinnaren i sommartävlingen och så har designteamet gjort en massa fin om och kring känslor. Klicka på loggan nedan så kommer du dit =)


Nu måste jag avrunda, för att samla familjen till frukost =). Solen skiner på oss idag å det verkar bli en kanondag, å den vill jag inte schabbla bort. På återseende snart igen.

Kramiz Maja

18 kommentarer:

  1. Jättefin LO! Snygg färgkombination och du får verkligen fotona att komma fram fint här. Flaggorna är snygga också. Vad nöjd han ser ut den lille cyklisten :-) Ha en skön söndag! Kram, Pyzzlan

    SvaraRadera
  2. MEN så FINT det blev med de där vimplarna, de föll jag för direkt :-) Det behövs ju inget mer än de som du skrev. O han ser ju verkligen glad ut :o)
    Ha en härlig söndag!
    Elisabeth

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för igåååår! Det var så mysigt =D Jag somnade 20 minuter efter att ha klivit innanför dörren haha! Men idag har vi finväder så jag och Max ska bege oss till ön och plocka lite svamp!!

    Kram!!

    SvaraRadera
  4. Den är ju tokfin! Färgerna är helt perfekta och Leoloppan kalassöt som vanligt. Kram

    SvaraRadera
  5. Jättehärlig lo med kanonfina färger! Tänk när de kan cykla!! Kram!

    SvaraRadera
  6. Helt ljuivlig o lekfull LO!! Såå fiin!!Kraam

    SvaraRadera
  7. Underbar LO! Så många fina detaljer och läckra färger. Snyggt med vimplarna!
    Skrattar åt din kommentar att ni tar in sonen om kvällarna - fick han välja kanske han skulle cykla dygnet runt?? :)

    SvaraRadera
  8. Åhhh tokdiggar den LO:n så cooooolt med vimplarna verkligen urläckert!!!!!!

    HAr sommaren varit bra annars??
    Kram//Mia

    SvaraRadera
  9. Vilken urläcker LO med vimplar. Min jag gjorde till den utmaningen var inte hälften så snygg som denna!!!

    SvaraRadera
  10. uuunderbar underbar LO.

    Ja, jag har också provat å göra vimplar nu! det var skojsigt och det blir verkligen sååå supernajs!! :D hihi

    Kraaaaaaaaam

    SvaraRadera
  11. Såååå mycket snyggt du har gjort!! Vi måste ses snart igen så jag får tillbaks min scrapenergi.. ;) Nu när jag börjat jobba igen så är jag helt slut på kvällarna...Och så är det en massa annat jag vill göra. Jag och Åsa ska starta en stickklubb, så nu ska jag sticka en halsduk!! *fniss* Vi får se hur många vi blir..hoppas vi blir ett gäng tjejer som kan träffas varannan vecka och sticka, sy eller virka. Inget papperspyssel ;)
    Och min bloggrunda har inte heller blivit av...*suck* få se om jag tar en vända i helgen. Såg du mitt bidrag till scrapperiet? har inte bloggat den än, men finns på deras blogg. Det här blev jättelångt.... =O Men du får ha det så jättebra så hörs vi! Saknar dig!

    Kramar/Cattis

    SvaraRadera
  12. Så fint med vimplarna och allt! Jag är usel på att kommentera just nu, men jag kikar in här och njuter av allt fint!

    Tack för vinsten som kom idag! Det gör inget att det har dröjt, jag var bara lite orolig för om den försvunnit i posthanteringen. Finfina saker! När jag har återhämtat mig efter ryggskottet så ser jag fram emot att testa dem!

    stor kram

    SvaraRadera
  13. jag har ngt i min blogg till dig... =)

    SvaraRadera
  14. Underbar LO!! Gillar verkligen färgerna!

    SvaraRadera
  15. Så stolt han ser ut! Och cykeln är ju hur cool somhelst (mina två små har också sådana - och de cyklar också som tokar på vår gata!).

    Jättefin LO, gillar verkligen flaggspelet!

    Hoppas allt är bra med dig!
    Ha de så gott!
    Kram / Angelica

    SvaraRadera
  16. Den här LO:n var ju hur snygg som helst!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)