söndag 26 juni 2011

June Sketch #2

Idag är jag på hugget... andra inlägget redan. Kom på att juni snart är slut så jag måste nog blogga en av layouterna jag gjort till Kaisercrafts lördagsskisser. Jag kom ju inte med i teamet, men har en massa material kvar från det kit vi fick för att göra finalbidragen, så vad passar då bättre än att haka på dessa skissutmaningar och kanske ha en mikroskopisk chans att vinna ett pris ;). Här kommer den första layouten jag gjort med den nya serien Pink Gelato.
Ett härligt foto på Ina från i höstas. Hon har tagit studenten och klivit ut i arbetslivet. Hon har drömmar om att bli arkitekt så småningom när hon blir stor. Jag tycker det är så kul att hon har målen klar... Det hade inte jag när jag var 18 kan jag lova. Jag ska fortfarande bli något när jag blir stor ;). Tycker det talesätt jag valde till titel passar så bra med hennes tankar, för vad hon är siktar på så kommer det att gå bra. Hon är en oerhört smart tjej... och det har hon fått av sin pappa! För jag är lite mera trögtänkt =P. Då för jag önska er en finfin söndag  och kika gärna på blogginlägget nedan också från i morse...


Kramiz Maja

3 kommentarer:

  1. klart att du vinner ett pris! den var sååå tjusig!

    SvaraRadera
  2. Härlig. Är inte så van att se dig skapa i så här "milda toner" (säkert bara jag som missat alla dem...) :o) Men supersnyggt blev det. Men så är det, kan man så kan man, och du kan :o)

    Ha det bäst! Kram!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)