söndag 26 juni 2011

Söndagen efter..

... midsommar. Helgen har varit intensiv och rolig, men känner att jag är bra trött idag =). Vi har hunnit med att träffa vänner, besöka Norra stadsberget, fixa på gården och ätit massor av god mat. Hade så gärna velat scrappa mer till CC:n på svensk scrapbooking, men det blev bara denna enda layout. Fotot på mig och döttrarna. Taget vid Pitsund i april. Papprena och det mesta av dekorationerna är från Molly kit.

Har varit lat med kameran på sistone. Har för tillfället tappat sugen  på att fotografera, vilket inte är så bra då jag vill scrappa ;). I helgen vart nästan inga foton tagna. Men ett par stycken midsommarbilder kan ni få se.En bidragande orsak till att det inte blir så mycket foton är att jag inte har så många frivilla modeller längre. Gillar mest att fota människor, men jag kanske får tänka om och börja scrappa foton om andra saker =P.


I morse när jag gick ut i trädgården mötte mig denna syn =) Kan man annat än bli glad av dessa skönheter. Hela 4 knoppar har slagit ut. Vallmons blomning är kort men intensiv och jag ber till vädrets makter att det inte kommer något hällregn som sabbar dessa vackra blommor.  Jag delar härmed med till er av det vackra som mötte mig i morse =)

Nu är det bara att återgå till vardagen.... vika tvätt och tvätta tvätt =). Söndag är det också... vilket innebär söndagsbilaga av Allt om Scrap. Vi kommer att ta ett litet sommaruppehåll i juli och för att ni inte ska bli göralösa så har vi en sommartävling åt er. Så kila iväg och kika på lite inspirerande alster samt sommartävlingen =). Ni hittar bilagan här!


Tack för titten!
Kramiz Maja

2 kommentarer:

  1. FANTASTISKT FINT!!!! Älskar din scrappade layout!

    SvaraRadera
  2. Underbar LO och fina fotomodeller ;)
    Kram AA

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)