lördag 21 januari 2012

Be U... always " Sketchabilities #63"

Det var lite pyssel efter morgonens inlägg. Otålig som jag är så bloggar jag den nu, fast jag redan gjort ett blogginlägg idag =D. Hittade en så härlig skiss inne hos sketchabilities... och såg dessutom till min förvåning att jag var en av de som var "featured" på förra skissen.  Denna i alla fall är på dotra Moa. Hon var ju hemma på jullovet så jag fick lite nya färska foton att scrappa.  Denna blev väldigt blå och svart.. färger jag inte använder särskilt ofta, men känner mig nöjd med slutresultatet. Jag bombar er med detaljbilder också ;)Har använt en mask och glimmermist samt distress stains ( till färgsplattret ). De mönstrade papprena kommer från Tha Scrapcake. Ett par av blommorna har jag också sprejat med glimmermist i två olika färger. Lite härliga chipboards från Dusty Attic och lite stämplat blev det också. Blommorna från Prima och gipsfigurer från Melissa Francis. Vips det gick av bara farten att skriva vilka grejer jag använt... något jag inte brukar vara så bra på. Men det är inte alltid jag heller ahr koll på vilka tillverkares saker jag använder =). Avslutar detta inlägg med ett underbart vinterfoto. Min utsikt från mitt scraprum. Vårt ena äppelträd i vacker vinterskrud. Det kan inte bli mycket vackrare än så här om vintern. Gillar massor. Tack för titten!Önskar er alla en fin lördag kväll!

Kramiz Maja

13 kommentarer:

 1. Gorgeous, gorgeous!!!
  Big hugs,
  Nora

  SvaraRadera
 2. Great take on the sketch. Your layout is gorgeous. Love all the details. Thanks for playing along with us at Sketchabilities!

  SvaraRadera
 3. Your layout is gorgeous, love everything about it. Thanks for joining in at Sketchabilities.

  SvaraRadera
 4. Fabulous take on the sketch..love the misting & masking...and the stamping too - awesome colours! Thanks for playing along at Sketchabilities :)

  SvaraRadera
 5. Wow, so beautiful. Love the colors! Thanks for playing along with Sketchabilities!

  SvaraRadera
 6. Beautiful! I love the misting! Thank you for playing along with us at sketchabilities :)

  SvaraRadera
 7. SO lovely! I love every single detail you added to this layout. Thank you so much for sharing your art with us at Sketchabilities!

  SvaraRadera
 8. GORGEOUS!!!!!!!!!!!!!!
  Thanks for joining in at Sketchabilities.
  Kisses

  SvaraRadera
 9. This is just a beautiful page - love your embellishments! Thanks for playing at Sketchabilities!

  SvaraRadera
 10. Sååå jättesnygg och stilren. Gillar att du nästan håller dig monokrom på denna. Ser så fräscht ut med det vita också! Lycka till!

  SvaraRadera
 11. Beautiful page!! Thanks for playing along with us at Sketchabilities!!!

  SvaraRadera
 12. love it! thank you for playing at Sketchabilities!

  SvaraRadera
 13. Amazing page!
  tks for playing along at Sketchabilities
  xx
  Leila

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)