måndag 23 januari 2012

Vår hästkille

Skrappehuset hade en utmaning där man skulle använda sömmar på sitt alster...  den utmaningen var som gjord för mig då ;). Kunde ju inte låta bli att hoppa på den. Utmaningen hittar ni här om ni också vill vara med. Har använt ett par foton från i våras då vi besökte vår häst. Just nu har jag honom utlånad, då min tid inte räcker till att ta hand om honom. Denna dag tog vi oss en ridtur... och den som var gladast var Sam. Han pratar ofta om hästen och vill åka till stallet och rida. Vi får nog se till att få låna hästen igen någon dag.

Här har jag åter igen lekt med gesso, mist, mask och textstämpel. Sömmarna har jag sytt runtom och på vimplarna. Har någon gång förr också sytt titeln på maskin, så jag valde att göra det igen. Denna gång med en spretig "barnstil".. bara för att Sam just nu tycker mycket om att skriva bokstäver... Hade ju inget med layoutens tema att göra, bara det att jag tänkte på honom medan jag skapade. Hoppas ni alla goa bloggläsare får en fin start på denna vecka. Tack för titten!


Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Wow, så otroligt kreativ användning av söm! Sy en titel på maskin måste jag bara pröva att göra. Verkligen en supersnygg layout du har gjort!
  Kram/
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Så utrolig stilig med den tittelen å for nuen herlige farger du har valg !

  SvaraRadera
 3. Denne var vakker Maja!!! Herlig med bildene og rammene!! NYDELIG!!:)

  SvaraRadera
 4. Så fina lo's hela bunten som vanligt!! Blir otroligt inspirerad utav ditt skapande!!! Å masker, mister å gesso är ju så kul!!!! // Emma

  SvaraRadera
 5. Wow!! Denne var nyyydelig og her snakker vi kreativ bruk av søm i alle fall!
  Elsker fargene du har brukt og knallstilig med "stripene" med gesson!
  Tusen takk for at du ble med på utfordringen min!
  God helg :)

  SvaraRadera
 6. Digger LO`en din:)Kult med gesso og søm:) Stilig med vimpler.Fine farger. Masse lykke til i utfordringen:) Klem fra Bente

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)