tisdag 3 januari 2012

Mitt nya scraprum i bilder =)

Dagen innan nyår fick vi ett ryck och kastade om i fem rum. De små pojkarna fick egna rum ( de har bott tillsammans tidigare), Max fick ett större rum och jag fick nytt scraprum. Allrummet uppe fick sig också en liten uppfräschning. Gissa hur skönt det är att ha flyttat upp alla barnen på övervåningen? Nu kan jag och Patrik få sköta oss själva här nere. Tänkte visa er lite bilder från mitt nya scraprum. Arbetsytorna ska bytas ut vid tillfälle... Just nu tog jag bara det som blev över. I rummet finns också plats för att inhysa en dotter som kommer på besök.

Jag är så nöjd med detta rum! Jag älskar ju turkost, ifall någon missat det =). Tack för titten!

Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Aah, Nallen!! Är alltid lika roligt att se något man tillverkat hemma hos någon annan, blir en sån gladkänsla utav det. Alltid trevligt att göra om lite hemma, det ger så mycket energi efteråt! Hoppas ni haft ett fint nyår där nere!

  Kram // Carola T

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Du verkar ju ha plats för en gästscrappare också ;)
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Grymt snyggt! Vill oxå ha!!! Vi har ett rum på övervåningen som jag skulle kunna inreda som mitt scraprum, men det blir aldrig av... Nu fick jag lite inspiration iaf! Ser inte riktigt på bilderna... hur förvarar du alla papper?

  SvaraRadera
 4. Vad fint du fick det! Härligt :-)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)