måndag 9 januari 2012

Gamla Jenni Bowlin... rotat i pappershögen ;)

Försöker verkligen göra mig av med gammalt som legat allt för länge.... Mycket har jag rensat bort och tagit till skolan och en del har småpojkarna fått medan andra som dessa papper faktiskt nu blir använda. Denna har jag  gjort bara för att jag kunde ;). Jag gjorde den i helgen när Cattis var och hälsade på. Fotot på Sam och Max är så härligt. Dessa två har ett osynligt  band mellan sig. Här vart väntan på tomten lite lång för både stor och liten!


Hittade tom lite gamla Jenni Bowlin bokstavsstickers =). Dessa gillar jag massor och skulle gärna vilja ha fler... om de ännu säljs?? Vet ni om de finns och vart får ni gärna tipsa!. Lite Prima, Petaloo och Webster dekorationer till detta... gillar Primas " trådrulle" dekorationer.

Nu ska jag ta och fixa lite middag sen blir det mys med barnen. Är lite slut så här efter första arbetsdagen. Det var skönt att ha jullov... men även skönt att komma igång med jobbet igen. Har lagt upp termins planeringar i eftermiddag , inte i alla ämnen, men några. Känns skönt,för då har jag lite koll. Tack för titten!Kramiz Maja

3 kommentarer:

 1. Så otroligt snyggt!
  Jag försöker också att använda lite gammla papper så jag med gott samvete kan köpa lite nytt snart. :)
  Kram/
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Det finns en skatt även i det gamla grejerna :)

  SvaraRadera
 3. Men vilken helt underbar bild. Jättefin lo. Kram!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)