söndag 27 januari 2013

Brevväxla - utmaning Scrap Africa

God söndag på er =) Här är det pysselverkstad idag både för stora och små. Jag har scrappat och de små håller på med coola 3D bilder. Ska visa dem här sedan. De såg ett program på disney kanalen igår och ville så gärna göra sådana figurer. Nu till mitt pysssel... Jag har gjort en layout till utmaningen inne hos Scrap Africa. Denna gång är det frimärken man ska använda. Jag grävde fram mitt gamla frimärksalbum. Undrar om barn idag samlar på frimärken?? Sam samlar inte på frimärken, men han behöver frimärken ibland då han brevväxlar med stora syster. Än är det lite svårt att skriva, men han berättar och jag skriver. Det är vad denna sida handlar om...


På bakgrundspappret har jag limmat fast några frimärken och sedan lagt på ett tunt lager gesso vilket gör att man kan se dem bakom misten och det stämplade.

Runt fotot har jag lagt en ram av frimärken. Lite kul att läsa på dem... världen hade en hel del andra länder än vad vi har idag ;)

Nu ska jag börja förbereda middagen och sedan hämta Max från skoterkursen. Hoppas det gått bra för han idag på uppkörningen.

Tack för titten!
Kramiz Maja

9 kommentarer:

 1. Hi, hi hade också en alnum med frimärken minns jag. Undrar vart de tog vägen? Men jag har faktiskt lite bland mina scrapsaker ;) Urhärlig sida och så snyggt med Rosorna! Du hade en fråga om min lo. Den är i 12x12 och det är mega bauta tags från Ranger! Visst är de coola! Tror att jag köpte dem från Perra. Kramar!

  SvaraRadera
 2. Läcker tolkning! Och jag gillar när du kladdar på dina layouter!!! ;)

  SvaraRadera
 3. Wow Maja...this is such a gorgeous layout! I love the photo and your wonderful background work! Beautiful colouring too! Thanks so much for playing along with us at Scrap Africa! ;-)

  SvaraRadera
 4. Som alltid en underbart vacker och härligt kladdig LO :)

  SvaraRadera
 5. Wow.. En skikkelig flott farge klatt til bakgrunn du har laget. Liker hvordan du har brukt frimerkene, de ble prikken over i'en
  Ha en fin dag :)

  SvaraRadera
 6. Lovely use of mixed media. Great take on the challenge. Thank you for playing along with Scrap Africa.

  SvaraRadera
 7. What a stunning LO...love all the treatments you have given your paper and how sweet is that photo! Thank you for joining us at Scrap Africa!

  SvaraRadera
 8. Just gorgeous!! I loveeeeeeeee the colors and all the misting!!!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)