fredag 18 januari 2013

Prima BAP januari

Som så ofta har jag även denna månad hakat på Primas skissutmaning för januari. Denna månad var det en lite annorlunda skiss som fick mig att skapa helt utan blommor igen ;). Fast jag tycker nog att jag börjar se ett mönster i mitt skapande... inte illa efter 4 års pysslande! Jag skapar antingen blommigt och romantsikt eller så blir det lite mer "grunge" eller vad man ska kalla det som på denna layout på min minsting när han stolt åker snowracer själv ner för HELA backen.

Gillar själv hur denna blev. Satt med den på kvällen och flyttade runt grejer till jag blev tokig ( nästan). Bestämde mig för att släcka lampan och krypa i säng och dagen efter, när jag sovit på saken så gick det som på räls att kladda färg, stämpla, sätta dit papper, foton och dekorationer =). Tänk vad " sova på saken" verkligen kan vara bra.


Tack för titten!
Kramiz Maja

4 kommentarer:

 1. Kjempe morsom LO med mange morsome detaljer. Liker alle lag på lag du har gjort og bildene er super "snygga" tror jeg det heter på svensk? Ha en fin og kreativ helg :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar dina "grunge-ingar"!! Denna är fantastisk!!!

  SvaraRadera
 3. Kanonsnygg layout med många snygga detaljer!

  Vinterkramen Anna

  SvaraRadera
 4. Åååh, det här är min favorit hos dig, så här långt i år :) (för även om året är nytt så har du ju hunnit skapa en del...) Fantastisk!! Jag önskar jag kunde scrappa på ett sådant sätt.

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)