söndag 6 januari 2013

Färgsprakande dotter

Hej på er =) Vill först passa på att välkomna mina nya blogföljare. Tog mig lite pysseltid igår när huset tömts på folk ;). Mina döttrar har åkt hem och vi är bara den lilla familjen igen. Layouten ni ska få se idag är på min äldsta dotter gjort till en skissutmaning #50 hos "Keeping the best".  Pappren jag använt är från Kaiserkraft.


Idag sätter min dotter sig på tåget för att åka upp till Kiruna och jobba i 4 veckor. Hon ska ner i gruvan och spruta betong på bergsväggarna ( om jag fattat det rätt). Jag som en riktig hönsmamma är ju lite orolig då och vill helst att hon ska ringa varje dag... så jag vet att hon överlevt... Hon tycker nog jag är rätt knasig... men ni som är mammor vet säkert vad jag menar ;). Glad i alla fall för hennes skull att hon ger sig iväg på lite äventyr.

Jag hade tänkt städa bort julen idag.. men orkat inte ta tag i det, så det får bli nästa helg. Tror att jag bara ska vila mig i form idag... med lite utevistelse, promenad och umgänge med familjen. I morgon ska jag åter till jobbet. Vad gör ni en söndag som denna? Det jag tycker ni  ska göra är att kika in hos  Allt om Scrap som idag kör igång med årets söndagsbilagor. Som vår nya tradition är att vi den första söndagen varje månad bjuder på en skiss. Klicka på loggan så kommer ni dit.


Tack för titten!
Kramiz Maja

16 kommentarer:

 1. Men så läcker! Wow! Förstår att du är orolig! Jag är likadan ;) Kram!

  SvaraRadera
 2. Så läcker! Gillar de starka färgerna
  Visst är man alltid orolig för sina barn, det släpper aldrig ;)

  Ha det bäst! Jag vilar mig i form idag också, i morgon är det jobb igen.... Efter en lång härlig julledighet!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fina goa *INA*...


  God fortsättning!
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Så fin layout! Jag gillar dina lagerpålager och färgerna. Nog kommer det gå bra för henne, men visst är det okej att mamma oroar sig, det är ju ditt jobb. ;)

  SvaraRadera
 5. Wow! Vilken vitaminkick i vintermörkret!! Jag gillar verkligen kombinationen av det romantiska och det färgstarka. Läckert!

  SvaraRadera
 6. Oh så läckert!!! Vilket underbart papper i botten, och så fint du dekorerat! En helt underbar layout! Och färgglatt, ja, det gillar vi!! ;-) Och det rologa är att det här är ju inte alls likt MIN stil, och ändå älskar jag den, och inspireras väldigt av den!!! Nu har jag sparat ner den, och kanske blir det en lift en vacker dag! ;-)

  SvaraRadera
 7. WOW this is amazing. I love how you interpreted the sketch and the colours you have used are great! I love the background as well. Awesome work,

  SvaraRadera
 8. Dette ble en fargerik og vakker LO med mye fin pynt og blomster. Vakkert bilde er det også. Tror nok det går bra nede i gruvene. Den sprut betongen som de bruker er laget for å tørke fort, og hvis de bruker samme produkt som for noen år siden så er det min pappa som har laget resepten på det som gjør at det stivner raskt. Han var selv der nede i gruvene og prøve testet betongen før de tok det i bruk. Han gikk bort i 2010 men rakk å jobbe jorden rundt med prøving av betong, I Sverige var han bl.a også i Sundsvall, Umeå og Luleå tror jeg det het. Jeg synes det alltid var skummelt når han jobbet i tuneller, spesiellt i jordskjevll områder som Japan, Kina og Tyrkia. Så i Kiruna er det ingen fare :) men ikke lett når det er egne barn å tenke på. Hon er tøff som jente å jobbe der nedi tunellene i et manns yrke!

  SvaraRadera
 9. Vilken helt underbar LO du gjort. Man blir riktigt glad utav den :)
  Du har en mycket vacker dotter.

  Hua ja jag förstår att du vill att hon ringer dig varje dag. Nojjig som jag är skulle jag vara hemskt orolig. Läskigt med gruvor.

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 10. Så vacker layouten blev och passande för en älskad dotter. Gillar verkligen din stil!!Klart man alltid oroar sig för barnen oavsätt hur stora de blir. Min äldste pluggar i England och jag 'kräver' täta rapporter för att överhuvudtaget känna mig lugn. TFS! (Jag gillar skissen skarpt också!)

  SvaraRadera
 11. Maja, I am so glad you joined us at Keeping the Best. Love your work with fussy cutting and stamping. and the color combo is really great.
  amazingly beautiful

  SvaraRadera
 12. What a beautiful layout, Maja! The colors and all of the embellishments are so pretty! Once again - thank you for playing along with us!

  SvaraRadera
 13. Ååååhhh, så vackert!! Och vilka underbara färger.

  SvaraRadera
 14. Wow, vilken läcker LO. Jag älskar alla härliga färger och detaljer.

  SvaraRadera
 15. Wow, vilken läcker LO. Jag älskar alla härliga färger och detaljer.

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)