söndag 13 januari 2013

Skissedilla och söndagsbilagan...

Hallå världen =) Här sitter vi inne och kurar idag -22 grader ute. Man är inte så sugen på att gå ut! Så då har ajg pysslat lite istället. Layouten på mina pojkar är gjord till Skissedillas skiss #192. Älskar dessa foton på mina söner, som jag scrappat förr ;).

Har rotat lite bland äldre saker och använt på denna.... För i helgen är den stora CHA mässan i USA och snart är butikerna fulla med nya härliga saker som jag bara måste ha. Så för att döva mitt samvete så blev det att rota i botten på lådorna ;). Pappren är en balndning av OA och Pink Paislee.

På tal om CHA, är ni nyfiken på vilka nyheter som kommer landa i shoparna i vår? Då rekommenderar jag ett besök i dagens Söndagsbilga. Helene  har skrivit ihop en otroligt bra artikel som sammanfattar det mesta i nyhetsväg.. Det vi hunnit se på utifrån de sneak peaks som vi kunnat hitta på tillverkarnas egna sidor. Dessutom har vi i teamet scrappt layouter med lite trendiga saker på. Här är en liten sneak peak på min layout....


Vill du se hela layouten min och de andras med samt läsa artikeln kan du klicka på loggan nedan så hamnar du rätt =)
Tack för titten!
Kramiz Maja

4 kommentarer:

 1. Hej ! Så himla fint kort du gjort och så läckert i blått. Hra varit inne och tittat i tedningen där var ju lite tips hur man kunde färglägga ett motiv det skall jag ta till mig.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 2. For en herlig LO!!!! Helt nydelig med alle disse flotte detaljene. Kan godt forstå at du har holdt deg inne og scrappet i dag, ja. Fysj så kaldt!!!! Tusen takk for et nydelig bidrag til oss. Brit

  SvaraRadera
 3. Åh, så fin!! Och vilka färger...underbart!! Älskar fotona, förstår att du scrappat dem förr :)

  SvaraRadera
 4. Läcker layout med många fina detaljer!! Tack för dina fina ord om min artikel! :)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)