söndag 20 januari 2013

"Life Journey" Keeping the best skiss #51

Blev dubbla inlägg idag... upptäckte att deadline för denna skiss var ikväll! Och eftersom jag gjort den vill jag gärna vara med på utmaningen också. Nackdelen är att jag vart tvungen att fota denna inomhus på kvällen så kvalitén på fotona är inte den bästa. Är  i alla fall glad över att jag har en så pass bra blixt.
Nog babblat här är hon min Moa =)


Så här ser skissen ut inne hos "Keeping the best"


Pappren är från Kaiserkraft och jag älskar dem =). Chipboarden är från Dusty Attic. trädekorationer och delar av blommorna från Prima. Har även använt en stencil från Prima. Orden som jag skrivt journaling med är även de från Kaiserkraft från en tidigare kollektion. Finurliga små stickers ord som bildar tankvärda ord som jag skickar till min dotter på hennes livsresa.... Den som pågår hela tiden som vi ibland glömmer bort att leva i för att vi längtar bort till något annat kanske bättre, roligare eller mer spännande. Fast livet blir ju bara det vi gör det till. Något som vi pratat en hel del om....


Tack för titten!
Kramiz Maja

5 kommentarer:

 1. Oh how beautiful! Love the colors and textures!

  SvaraRadera
 2. Herlig og farge glad LO. Liker at ordene ser ut som murstein sånn som i stensilen. Super kult laget :)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig tolkning av skissen! Gillar dina layouter då du verkligen har så många olika sätt att göra dem på. Mångsidiga :)

  Ja du har verkligen en bra kamera! Mina bilder blir inte bra med eller utan blixt :) Sonens rum har bästa ljuset så jag får försöka ta där, men vi går ju mot ljusare tider nu :)

  Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken fin och tänkvärd layout!! Snyggt sätt att skriva journaling på!

  SvaraRadera
 5. Love your cheerful take on the sketch, I used this Dusty Attic chipboard too and it is so spectacular. Thanks for playing with us at Keeping the Best

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)