söndag 17 februari 2013

En blommig ask

Det är inte ofta jag altrar något men häromdagen fick jag en sådan lust att klä in denna låda jag haft liggande.. Blommigt javisst ;)



Eftersom jag så sällan gör något dylikt, så är jag heller inge vidare på att fotografera det jag gjort heller... men ni ser ju hur den ser ut i alla fall ;).
Pappren jag använt är från October Afternoon. Då jag tycker det är stökigt att få till askens kanter med papper så har jag helt enkelt virat på washitejp! Funkar alldeles utmärkt!

Vill också påminna er om att kika förbi i dagens söndagsbilaga av Allt om Scrap. Idag har vi Spot On på talangfulla Janna Werner. Läs intervjun med henne och kolla in allt fint mina teamkamrater liftat. Liftarna är naturligtvis liftar av Jannas alster ;). Du hittar bilagan HÄR!



Tack för titten!
Kramiz Maja

9 kommentarer:

  1. Den blev ju hur underbar som helst det får du göra fler gånger fina papper och så många söta blommor.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt vacker ask. Och ja, naturligtvis ska det vara blommor på den ;) Washitejpen är verkligen utmärkt till just såna här ändamål :)

    Ha det bäst! Kram

    SvaraRadera
  3. Verkligen snygg ask! Tygblomman på toppen gör att den får en sånn fin skir känsla. :)

    SvaraRadera
  4. Kanonsnygg ask! Smart att använda tejp runt om!

    Vinterkramen Anna

    SvaraRadera
  5. Flott dekorert eske. Washi tapen ser ut til å fungere utmerket til denne bruken, og Virkelig flott ble det med alle blomstene :)

    SvaraRadera
  6. Maja this is stunning! The colouring and blooms are just fabulous! ;-)

    SvaraRadera
  7. Men så vacker den blev! Gillar färgerna du valt, turkos och ser ut som korall-liknande? Mina favvos ;-) nu ska jag titta vidare hos dig. Ha en bra kväll! Hälsn Pillan

    SvaraRadera
  8. Det tycker jag verkligen att du allt ska göra igen! det hela blev verkligen så himla vackert! kul att Green Tara-blomman kom till användning. Underbara färger!! xoxo

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)