måndag 14 januari 2013

Cute

Måndag och en ny härlig vecka framför oss =) ( Försöker vara positiv här ;)). Hur startar ni er vecka? Min börjar med en arbetsdag från 07.45-18.00.... Kanske inte den starten jag valt om jag själv fått välja. Så vi struntar i det tråkiga och går över till min layout istället. Jag gjorde den till gårdagens söndagsbilaga av Allt om Scrap som igår handlade om CHA nyheter och trender. Vi i teamet har försökt fånga upp några detaljer som verkar trendiga just nu... som grafiska mönster ( som i och för dig funnits ett tag), kameror och pilar... Så här blev min layout på min 6-åring som inte alltid är så villig att låta sig fotograferas... blir oftast spex som här!



Ni som deltar i min blogcandy... kom tillbaka ikväll då jag drar en vinnare =) Ni som vill delta har fortfarande tid på er ;). Hörs ikväll!

Tack för titten!
Kramiz Maja

2 kommentarer:

  1. Superläcker LO, och vilket härligt foto :) Gillar hur du kladdar akrylfärg (?) i en ring, sådär, som du även gjorde på "Crazy Kids". Jag tycker om kameror o grafiska mönster, o håller med dig om att de ju funnits ett tag...men jag är glad att trenden håller i sig!! :D

    SvaraRadera
  2. Den här är verkligen urläcker!! Gillar ringarna du har börjat göra som inramning!!!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)