lördag 12 maj 2012

100% Boy

Förra helgens crop i Stockholm var hur mysig som helst och jag hann göra en hel del alster... dock inte till utmaningarna på cropen ;). Samtidigt pågick en cybercrop på My Scrapbook Nook, så jag gjorde några av deras utmaningar. Denna var till en utmaning där man skulle använda ett kuvert på något sätt. Jag valde en av Maya Roads kuvert som fotomatta. Älskar detta tokroliga foto på mina söner! Resten av materialet på layouten är Prima grejer...
Så underbart skönt med helg igen! Det har varit två hektiska veckor då jag inte riktigt hunnit hämta igen mig mellan varven. Hektiska men roliga veckor, men jag känner i helgen att jag nog behöver ta det lite lugnt. Dessutom har jag massor med hushålls sysslor att ta tag i... Det är ingen som vikt tvätten, och huset behöver dammsugas och skuras. Kylskåpet är tomt och mat måste inhandlas. Så det blir en lugn hemmahelg. Vad ska ni göra i helgen?


Tack för titten!
Kramiz Maja

2 kommentarer:

  1. Är det ingen som vikt tvätten, handlat och städat hos dej heller... ;) ibland ser veckovardagarna ut så! Jag ska ge mej ut på stan på cupcakekalaset strax. SS har en scrapträff i stan men jag har inte anmält mej till den men ska ner o kika iaf. Ha en fortsatt skön hemmahelg det brukar vara skönt när man varit borta även om det innebär hushållsgöromål!

    SvaraRadera
  2. Så flott denne var Maja!! Kjempelekker - med mange flotte detaljer!! Me like:)

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)