tisdag 1 maj 2012

Charming little man med Prima

Efter  färgchocken i förra inlägget så återgår vi till välkänt Maja koncept ;)... Då kan aldrig Prima bli fel! Papper från serien Songbird som ni då hittar hos Mollys Scrapbooking. Denna gjorde jag också i helgen och Stina hon skrattade åt mig... Jag vet inte hur många timmar jag flyttade runt papper och dekorationer, innan de hamnade så här.. Men supernöjd blev jag i alla fall.
Har en tendens att nuförtiden ta sååååå lång tid på mig, fast det är rätt skönt att grotta in sig i ett "projekt". Modellen på fotot är vår yngsta lilla prins charming =)
Det är så skönt med lite långhelg. Jag var ledig igår också. Vi har haft sådan tur aå solen har lyst på oss både igår och idag. Man vågar nästan inte tro att det är våren som är här på riktigt. Vi har haft så många bakslag med snö. Men nu väljer jag att tro att det är vår! Igår började jag rensa blombänkarna ute... ett jobb jag nu tänker fortsätta med. Önskar er alla en toppen dag! Tack för titten!

Kramiz Maja

5 kommentarer:

  1. Oh gorgeous! Love the colors and how you did fussy cutting, it looks. Lots of dimension without bulk. Cannot believe people are still having some snow. It has been so crazy, the weather.

    SvaraRadera
  2. He is charming indeed :)

    SvaraRadera
  3. Love what you have done with the twine on this layout, it looks great.

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)