måndag 7 maj 2012

På kurs med Nathalie Kalbach...

...var jag ju på i helgen... Å jag hade så roligt! Lärde mig massa nytt. Mycket om hur färger funkar och vilka färger som passar till vad samt lite nya tekniker. Har ju provat mig fram i Mixed Media världen... men nu vet jag varför vissa saker funkat för mig och andra inte ;). Vi gjorde en canvas och Nathalie var sprudlande glad och otroligt kul att lyssna på. Vart nöjd med min vårtavla på mina älsklingar. Vill visa er den idag... så det andra jag skapat får stå tillbaka ;)

Idag börjar en ny vecka med nya möjligheter...  Har just nu så mycket scrapideér i huvudet, samt ideér för min art journal och lite tavlor... Alltid inspirerande att vara på crop och kurs... Att sedan dessutom köra bil i 4 timmar då man hinner reflektera och planera är inte dumt. Det som är dumt är att jag inte hinner med att göra något av detta som jag vill förrän tidigast till helgen =/... men den som väntar på något gott....  Tack för titten!

Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Ja visst var det en riktigt rolig kurs! Din tavla blev superfin!

  SvaraRadera
 2. Wow vilken superfin tavla!! :)
  Alla fina mönster ser så spännande ut och dom är såå snygga, detta skulle jag också vilja lära mig. Är det modeling paste?
  Ha en fin vår.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 3. O love your work with paint!
  very arsty!!


  TFS~

  SvaraRadera
 4. va fin den är..underbara färger! Du skulle ha kommit fram, jag e så vimsig så jag tyckte jag kände igen dig..men var osäker jag mee. Lova att gå fram nästa gång:-)

  SvaraRadera
 5. This is stunning Maja, and to think you are only stating out with proper direction. Can't wait to see what you create when you're good and comfortable!

  SvaraRadera
 6. Wow! Beautiful!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)