tisdag 22 maj 2012

OUAS " Me, mother"

Här kommer en på många sätt annorlunda sida från mig. Denna har jag gjort till Once Upon A Sketch utmaning denna månad där jag följt skissen, men spegelvänt den samt skrivit om ämnet denna månad nämligen "mamma". Vad är då annorlunda?? jag har använt ett ovanligt stort foto och brett ut dekorationer över större delar av pappret och titeln är med ovanligt stora bokstäver för att vara jag ;). Men jag gillar den. Känns som en sida jag hade kunnat göra för ett par år sedan, fast bättre =). Pappren är från Crate likaså chipboard dekorationerna. Blommorna från Manor House och Petaloo.
Dokumentationen på denna blev på engelska... kändes lättare att skriva på engelska då blev detta ämne lättare att hantera och mindre känsligt. Bakom dessa rader ligger mycket sorg och frustration över saker som varit de senaste åren, men framför allt DET senaste året. Det positiva med det hela är att jag faktiskt gått stärkt ur detta som mamma. Med fem barn som har olika behov är det inte alltid lätt att göra det rätta. Gillar fotot på mig och min minsting =).... han den lille som verkligen prövat mina krafter. Han skrek dygnet runt i 9 månader och vi var på alla möjliga undersökningar med honom... Men nu är han en glad och sprudlande 4-åring. Tack för titten!Kramiz Maja

9 kommentarer:

 1. This is such a gorgeous page
  Thanks for playing along with Once Upon A Sketch
  xxx

  SvaraRadera
 2. What a beautiful layout - great mix of color and patterns.

  SvaraRadera
 3. Beautiful! And such vibrant beautiful color!!! Thanks for playing along with us again at OUAS!

  SvaraRadera
 4. Äsch... nu strular Blogger med mig. Hoppas jag får in detta inlägg då... :)

  Ja du det är jobbigt när de som små skriker och man känner sig så hjälplös när man inte vet hur man ska hjälpa dem... Skönt att han nu är glad och full i fart :)

  En helt underbar layout med just härligt när fotot är så stort och får verkligen fokus i layouten. Snyggt!

  Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera
 5. Gorgeous layout!! Love the stitching and your story you're telling.

  SvaraRadera
 6. What a beautiful honest page. I love your colours and papers and the handstitching is a real highlight. Thanks for joining in at OUAS :)

  SvaraRadera
 7. En sånn underbart fin och 'äkta' sida Maja. Gillar verkligen det fotot också. Nej, det är inte alltid så lätt att vara mamma och jag beundrar verkligen dig som klarar av fem! Jag vet hur jobbigt det är med en so bara skriker, så var det med min första.Men som tur är så har hon varit mycket lättare att omgås med sedan då....
  I love this Maja, thanks so much for sharing your beautiful work with us at OUAS!!

  SvaraRadera
 8. Love the bold color choices and your honest journalling, so refreshing! Thanks so much for sharing with us at OUAS =)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)