fredag 14 september 2012

Cool utekille för Mollys

God morgon världen =) Äntligen fredag och en hel helg ligger framför oss. Idag får ni se en layout som jag gjort för Mollys med papper från Primas nya serie "Romance Novell". Jag har också använt en av Primas nya stenciler. Allt detta hittar ni förstås hos Mollys Scrapbooking. Fotot är på min 6-åriga son som oftast inte vill vara med på foton. Men här var han så glad för att vi var med kompisar vid en bäck och lekte. Gillar det här fotot och hans fina glugg där framtänderna borde sitta ;).

De fina träfjärilarna är från Calico och övriga trädekorationer från Prima. jag har också använt min favorit stencil från Dylusions.. den med diamant mönster. Här tillsammans med svart akrylfärg. Whasitejpen är från You Do... Dessa pryttlar finner ni också hos Mollys Scrapbooking.


Tack för titten!
Kramiz Maja


5 kommentarer:

 1. OJOJ vad snyggt!! I like a lot!!!

  SvaraRadera
 2. Wow - I just love the colours and the hot air balloon! Fantastic layout!

  SvaraRadera
 3. Vakkert og super kul... Alt på en gang! Liker alle de små detaljene og det søte bildet du har brukt :)
  Ha en fargerik helg!

  SvaraRadera
 4. Du har verkligen satt sprutt på alla grejor som kom i härliga paketet! ja 6-åringar är så söta med sina gluggar. Denna är verkligen helt underbar också. Slutar aldrig att fascineras över den takt du producerar layouter! Snyggt blir det också. Kram

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)