lördag 29 september 2012

Perfect just as I am

Hej på er =) Idag får ni se ett Mixed Media projekt jag jobbat med i ett par dagar.  Kan ju tyckas lite knasigt att påstå att man själv är perfekt ;) men det är i syfte att peppa mig. Ni som har mig som vän på FB vet att jag tvivlat mycket på mig själv och min kompetens som lärare de senaste dagarna... dessutom faller jag ofta in i destruktiva tankar om att jag inte kan och inte duger.... är uppfödd med "ej se kanatte" ( felstavat säkerligen) ska föreställa finska och betyda " det lönar sig inte". Det lönar sig inta att anstränga sig att bli nåt eller försöka uppnå något...  Så jag behöver faktiskt tänka att jag är perfekt som jag är och jag kan en massa saker och att det duger att göra "good enough" ibland. Lång utläggning om ett litet projekt... men här nedan ser ni det =)


 Detta är en canvas i storleken 20x20 cm. Inspirationen till denna hittade jag i detta videoklipp. Scrolla ner lite i inlägget så kommer videoklippet. Nu lite detaljbilder för er...


Förutom att jag började ( precis som i videon) att lägga små bitar av mönstrade papper i botten så lade jag också på en bit av ett spetstyg som jag också geggade fast med gesso. På bilden ovan syns lite av det spetstyget.


Precis som i videon har jag också använt textur pasta för att få dessa upphöjningar i mönstret.


Här syns mer av spetsen och lite av dekorationerna jag använt.
Färger jag använt till denna är förstås Glimmer Mist men även Pan Pastels. Dekorationerna kommer från Prima. Nu är det dags att besöka tvättstugan igen och kasta omi tvättmaskin och torktumlare. Stora tvättardagen idag =).... Tur tvättstugan är vägg i vägg med köket där jag just nu sitter ;). Happy lördag på er!


Tack för titten
Kramiz Maja

7 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅ - jeg elsker denne!! Så utrolig kul!!:)

  SvaraRadera
 2. Helt fantastisk!!!! Annat går inte att säga!

  SvaraRadera
 3. Den är perfekt och du med. Kram!!

  SvaraRadera
 4. Helt otroligt vacker och många fina detaljer! Och visst duger du precis som du är!!!

  SvaraRadera
 5. Klart du duger som du är du vackra starka kvinna! Så många underbara färger och kolla allt det vackra du skapat på denna! xoxo

  SvaraRadera
 6. Vilken jättehärlig LO!
  Älskar färgerna och temat!

  Och så tycker jag inte alls att det är knasigt att säga att Du är perfekt! :o)
  Du är perfekt precis som Du ÄR - annars hade Du inte varit som Du är ॐ
  Som jag ser det behöver Du inte ens "bli" något - för Du "är" redan något! ♥
  Fortsätt att peppa Dig!!!

  Kramar Lisa.

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)