söndag 30 september 2012

Idag vill jag hylla min lilla mamma =)

Hon har nog inte haft det så lätt med mig alla gånger när jag var ung ;)... och jag visade väl inte min uppskattning på nåt speciellt bra sätt heller i tonåren. Men jag hoppas att min älskade mor idag har förstått hur bra hon är och var ! Jag kan säga att det är denna underbara kvinna som var näringen till min kreativa sida. Hon har bott med oss på biblioteket, vi har ritat, målat, modellerat och varit ute i skog och mark sen jag var plutt skrutt liten. Hon lärde oss  ( mig och min syster) om naturens växter.. dock med de flesta växtnamn på finska ;). När vi blev äldre så har hon tålmodigt suttit och hjälpt oss att skapa de mest konstiga kreationer i klädväg. Syrran var ju duktig hon... men mig fick mamma hjälpa många gånger och sitta och sprätta det jag gjort tokigt. Vi gick på bio, teater och dansade folkdans. Hon lärde oss sticka och under gymnasietiden stickade jag tröjor i parti och minut. Vi har gått på konstmuseér och utställningar så fort sådant har erbjudits i den småstad jag kommer ifrån. Min mor är otroligt duktig på att göra blomsterarrangemang av de blommor och växter du hittar i naturen. Allt detta jag fått med mig har jag försökt föra över på mina egna barn. Så än en gång, tack mamma för att du finns =)
Å då har vi inte ens nämnt markservicen och alla sportaktiviteter som vi gjorde tillsammans hela familjen =). Jag hade dock den förmånen att ha en mor som var hemma med mig och min syster i bra många år. Något jag inte kunnat erbjuda mina egna barn.
Till denna layout har jag använt material ur septemberkitet hos Mollys Scrapbooking =)


Tack för titten!
Kramiz Maja

3 kommentarer:

 1. For en vakker og fantastisk historie. En lekkert LO med koselig bilde og en fin måte å hedre sin mor på... Kjempe Flott!!!!
  :)

  SvaraRadera
 2. Vilken otroligt fin hyllning till din mamma. Sitter tårögd! Och så fint att du vill föra allt detta vidare till dina barn! Och layouten är underbar! Kram vännen!

  SvaraRadera
 3. Kylläpä kirjoitit kauniisti äidistäsi, meni suoraan sydämmeeni!! Jag bara sitter och nickar instämmande med Ullis här framför datorn. Just så, precis SÅ!! och så är ju din LO alldeles fantastiskt fin också! Puss på dig skruttan

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)