torsdag 6 september 2012

I scraphimlen =)

.... är jag idag... detta scrapgodis hämtade jag ut idag! Jätte paket från Mollys Scrapbooking och Flying Unicorn.... Bara nu int förkylningen däckar mig helt så kan ni ju gissa vad jag tänker ägna mig åt i helgen!


Fick dessutom knäppa den dryga människan på Ica ( som lämnar ut paketen) på näsan idag.... kändes bra. Paketet från Flying Unicorn fick jag avi på för flera dagar sedan och att det skulle hämtas på Ica. Har varit dit två svängar och de har sagt att det inte fanns där... utan att jag skulle vänta några dagar till och hade det inte kommit då... så hade det nog "försvunnit". Idag åkte jag till Postens sorterings kontor och sa vad han sagt på Ica och de ringde dit..... och tänka sig, mitt paket låg där... de hade bara inte matat in det i datorn ;). Så denna gång var det verkligen inte postens fel!

Har ett par kort och visa er också. Två kort gjorda för Mollys Scrapbooking med kitet Shabby Rosie.Nä nu ska jag krypa upp i soffan och dra fleecefilten över mig. Kurera med ett par alvedon och en kopp varm dryck. MÅste palla med morgondagen på jobbet.... flera sjuka redan. Tack för titten!Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Oh my vad mycket godsaker!!! Ser fram emot att se vad du kommer hitta på med detta :) Har en skön helg och krya!!!

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket kul du fått hem! Jag gillar verkligen kortet med fågeln!

  SvaraRadera
 3. åååå...den pakka skulle jeg gjerne hatt !! Så mye flott det var i den - nå må du bare få satt deg ned og scrappet ! Gleder meg til å se hva du lager!

  ps: de fotosirklene jeg brukte på min layout fikk jeg i et kit...tror det var fra Cocoa Daisy...(men tror nok ungene har noen slike også...)

  Ha en flott kveld!

  SvaraRadera
 4. Ja jösses vilken mängd grejer. Ser riktigt läckert ut. Blir ju så sugen på att klicka hem lite men men ska försöka hålla ut september månad i alla fall :)

  Ser fram emot att se allt fint du skapar när du sätter dina fingrar på dessa :)

  Hoppas förkylningen vänder i dörren innan den hakar sig fast...

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Äääälskar att få scrap-paket!! så mycket gottigott i det där. Förstår att det kliar i skaparfingrarna. Väntar på ett amerikapaket i nästa vecka, stackars Bengt som inte kommer att se röken av mig på flera dagar. Brukar hojta från vardagsrummet när magen morrar. Jättegulliga kort du knåpat ihop också. Sköt om sig! xoxo

  SvaraRadera
 6. WOW!!! VIlket paket!!! =D

  Kramkram!!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)