måndag 10 september 2012

Prima BAP september

Det är nu inte många BAP jag inte gjort det senaste året. Primas skisser tilltalar mig och nu när de dessutom ändrat lite stil på dem så faller de mig än mer i smaken. Här är mitt bidrag till September månads skiss. Med massor av nytt Prima godis från Serien Zephyr. Blommorna är från tidigare serier. Det svarta "blommorna" i bakgrunden är i själva verket ett par masker som jag "offrat" för konsten ;)

Åkte hem tidigare från jobbet idag då jag fick värsta migränen... höll på att kräkas flera gånger innan jag hade hämtat upp de små på dagis och fritids... men när vi kom hem har de små lekt så otroligt snällt med varandra så jag fick slumra på soffan i tre timmar!! Nu känns huvudet lite bättre och jag har lyckats fixa mat till familjen. Bara bada de små och sedan går jag och lägger mig och hoppas på en bättre dag i morgon. Ville bara visa er layouten som jag gjorde i helgen ;)


Tack för titten!
Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Hopefully your migrane will be gone tomorrow - it's such an awefull thing!

  But the layout is just gorgeous - loving the colours and the touches of black. So great use for that mask! ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Den här är så färgglad och fin!!! Mysig layout!!

  Nu får ni snart komma och hälsa på...så kan du och jag ockupera sovrummet...vi kan scrappa och sova om vartannat ;)

  Ha det så jättebra! Och hälsa familjen!

  Kramelikram!

  SvaraRadera
 3. Hope you feel better tomorrow...
  Love this colourful "Flower garden" LO, so many fab details in between the flowers like the peg
  :)

  SvaraRadera
 4. Kalasfin sida Maja! Brukar också försöka göra dessa men har inte hunnit med alla i år. Och inte har jag köpt en enda Prima nyhet ännu! Men i helgen ska jag minsann köpa lite på träffen;) Ha det gott! Kramar!

  SvaraRadera
 5. Åh, så fin!! Så läckert med maskerna.

  SvaraRadera
 6. Stackare som har migrän! är det något som kommer med jämna mellanrum? jag som ojar mig över förkylningshuvudvärk. Hoppas den gick över till nästa dag vännen. Har lyckats klämma in både BAP och PPP sedan april och ska väl få till septembers BAP också vad det lider. Den här är superfin med färgerna och den svart masken, jag tror det lönar sig att du offrade den. Puss puss

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)