fredag 7 september 2012

*Saknad*

Hej på er där ute i cyber. Det är tur inte baciller smittar via datorn ;). För här är det förkylt värre. Tänkte idag visa den layout jag gjorde till förra söndagens söndagsbilaga av Allt om Scrap. Vi i teamet tolkade en skiss som Anna/Ami gjort. Jag valde ett foto på mig och min häst... som då inte längre är min. Längtan och saknaden efter honom är otroligt stor vissa dagar, även om jag innert inne vet att det bästa jag gjorde just där och då var att sälja honom. Har använt papper och dekorationer från Little Yellow House Kits september kit. Besök gärna Misons lilla butik. Hon firar 3 år med sitt lilla gula hus. Ni hittar en utamning för alla med en gäst DT månad som pris, så passa på att delta =)Lite masker,stenciler, mist, akrylfärg, stämplar och sömmar hamnade förstås också på denna ;)
Nu ska jag försöka sno ihop lita tacos sen blir det soffan hela kvällen... Är helt slut! Kroppen värker och öron och hals lika så.... och näsan den bara rinner =( BLÄ! Lite synd om mig faktiskt ;). Men som sagt var så smittar det ju inte genom cyber ;)


Tack för titten!
Kramiz Maja

4 kommentarer:

 1. Härlig layout! Fina färger! Jag förstår att du saknar din häst! Jättefint foto på hästen och dig när ni myser ihop!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Så fin...tur att symaskinen funkade!
  Kram på dej vännen

  SvaraRadera
 3. Då snörvlar vi ihop Maja liten! inte mycket gjort idag eller imorgon, måste ju bli frisker till jobbet på måndag. Ååååh kan känna din längtan, gör så där varje dag med vår katt Max och tänker på henne som inte finns mer hos oss. Längtan har ingenting med förnuftet att göra. Så jätte jättefin LO Maja! mustiga dova färger och så läckert med backgrundsjobbet. Taco är bra comfort food, passar både liten och stor. Krya på dig! kram

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)