söndag 12 augusti 2012

"Changing" TCR #122

God söndag morgon på er allihopa. Kom på att jag glömt att visa mitt bidrag till förra veckans palette inne på The Color Room.  En sida på min äldsta dotter. Mycket Prima på denna ;) och lite lek med färg och stämplar.


Idag är det min sista dag på mitt "sommarlov" och i och med det så kör vi igång med söndagsbilagorna på Allt om Scrap igen.... eller kanske inte för att just jag börjar jobba... men de flesta av oss återgår väl till vardagsrutinerna och semestern är över. Häng med oss i höst för ni vill inte inte missa det... det pågår mycket bakom kulisserna och det kommer att hända roliga saker =). Idag inspirerar vi er med temat STRANDLIV. Klicka på loggan så hamnar du rätt!
Tack för titten!
Kramiz Maja

5 kommentarer:

 1. Det är en jobbig tid när man går från att vara tonåring till ung kvinna, så mycket som händer både i kroppen och knoppen. Hon är en underbar ung kvinna, din dotter och du har scrappat henne så ömt och fint. Ljuvligt med den stämplade skripten och all Prima. Ha en riktigt bra resten av söndagen och så får vi kicka igång på allvar imorgon, måndag. Kramelikram

  SvaraRadera
 2. Vacker mamma, vacker dotter och en vacker sida!!! Den är såååå fin Maja! Kram!

  SvaraRadera
 3. Såg denna inne på TCR. Den är jättefin med det underbara bakgrundsarbetet och den vackra bilden.
  der är en speciell tid i livet. Jag har två som är lite i samma ålder.:-)

  SvaraRadera
 4. Åh så många fina LOs du har gjort! Denna var ju ljuvlig. Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 5. Vilka mysiga Layouter Du gör!
  Härliga färger och former :o)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)