onsdag 1 augusti 2012

"U came back from the shadows" BITW

 Bird is the word är uppe med ett nytt ord "shadow" som direkt fick mig att tänka på min dotter Moa. Denna sida är en hyllning till livet och den tacksamhet jag känner... Vår dotter är tillbaka i ljuset efter en svår tid. Det finns inget värre för en mor än att se sitt barn sjukt... Det är en upplevelse som jag inte ens önskar min värsta fiende. Fortfarande har jag massor med känslor från förra året ( då det var som jobbigast) att bearbeta.. och detta är för mig ett sätt. Det tog mig 3 timmar att färdigställa denna layout och tankarna vandrade hela tiden kring det som hänt. Det är först nu när hon mår så mycket bättre som jag själv har tid att reflektera över det vi gått igenom. Blev lite personligt här på morgonkvisten... Nu till mitt skapade alster =)

Jag har använt papper från Primas serie Fairy Belle collection. På bakgrundspappret har jag lekt med gesso, mist och stämplar. Vilket syns lite bättre på dessa detaljbilder.

Jag har även använt massor av roliga Prima dekorationer både från  både nyare och äldre kollektioner. Ett par Melissa Frances fjärilar fick också plats.

Sen har jag något kul att berätta också =) denna månad gästar jag hos....


Ni kan hitta mitt första inlägg här. Tack för titten! Önskar er alla en toppen onsdag.... en bättre än hos oss. Här hemma är det sjukstuga. Leo vaknade med feber =( stackarn...


Kramiz Maja12 kommentarer:

 1. Hi.. this layout is really beautiful and even more so after reading the thoughts behind it.. I do hope your daughter is much better now.. and thanks for joining in at BITW!!

  SvaraRadera
 2. En fantastiskt vacker layout! Helt underbara färger och varje detalj precis bara så rätt!

  Ja du det finns verkligen inget värre än att se sitt barn sjukt. Man går sönder själv också och man bara önskar man kunde ta smärtan bort från dem. Jag tänkte på er många gånger då och det är så skönt att höra att hon blivit bättre. Hoppas allt blir helt 100 inom kort för er alla!

  Ha det bäst! Kram!

  SvaraRadera
 3. Wow this is breathtaking, so many beautiful details to look at. Thanks so much for joining us at BITW =)

  SvaraRadera
 4. HELT nydelig!!!
  Og så rørende! Håper du får bearbeidet mere gjennom scrappingen, og lager like vakre LOer! Jeg ser varmen og kjærligheten her i denne!!
  Tusen tusen takk for en SUPERflott LO og for at du ble med hos oss i BITW med den!!

  SvaraRadera
 5. Very beautiful page, Thanks for playing at BITW

  SvaraRadera
 6. Det är så sant så sant, ibland är det lättare att skapa fram känslorna än att uttrycka dem med ord. Det gör mig ont om din dotter men är därför också extra glad att livet har vänt för er alla.
  SÅ ljuvlig LO Maja, full av den skönhet som kärleken ger. Färgerna, detaljerna är underbara! Har helt plötsligt upptäckt de där små rullade spetsblommorna, var har du hittat dem? Kramkram

  SvaraRadera
 7. Beautiful layout! I have had a seriously ill child also and I so know what you mean by coming out of the shadows! I am so glad our children made it. Hugs from one mom to another! http://visionsofpaper.blogspot.com/

  SvaraRadera
 8. Stunning layout I adore your work!
  Thanks so much for playing along with us at Bird Is The Word!
  hugz
  irini

  SvaraRadera
 9. This is GORGEOUS!!! I loveeeeee the photo, the colors and paper Prima...loveeee!!!
  Thanks for palying with us in BITW

  SvaraRadera
 10. Sooo Beautiful page!!! Thanks for playing at BITW!!

  SvaraRadera
 11. Liker jobben du har gjort med bakgrunnen her, flott plassering av blomstene også :)

  Takk for at du ble med oss hos BITW

  SvaraRadera
 12. Wonderful page
  tks for playing along with us at BITW
  xx
  Leila

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)