tisdag 23 juni 2009

Maskulint

Då var röstniongen avslutat i Sista deltävlingen i Tant Scrappas poängjakt. Antar att det då är ok att blogga bidraget. Gillade denna utmaning där man skulle scrappa maskulint. Kitet var välkomponerta och tilltalade verkligen mig. Hönsnät, wellpapp och metallbrickor... plus en massa annat smått och gott. Massor med fina papper....
Nu väntar jag bara med spänning på vem som vinner allt =)... det är inte jag, då jag inte ens lyckats vinna en deltävling =D... men spännande iaf att få se vem det är... eller vilka som står på pallen. Så här blev iaf mitt sista bidrag.



Å så lite detaljbilder. Det är svårt att få med 3D effekten riktigt. Denn a är byggd väldans på höjden å kommer inte att få plats i nån plastficka =D... får rama in min darling istället!


Här syns lite av alla lager med papper, hönsnät och wellpapp.

Här har jag målat på wellpappen med akryl coppar och vitt. Har även målat på chipboard figurerna.

Ett litet blomhörn och skruvbrads.

3D effekt och det läckra nätbandet och metallbricka.

Vart själv supernöjd med denna.... Inte alls färger jag skulle valt själv att scrappa i.. men läckert. Det är så bra att utmanas ibland =).. Det var allt för idag. Önskar er alla en fin tisdag =). Nu ska jag fixa lunch.....

Kramiz Maja

14 kommentarer:

  1. Snyggt! Det är så sällan man scrappar maskulint, sött och vackert händer ju mer ofta men det är kanske något man ska prova på någon gång. Lycka till i tävlingen!

    /Kathleen

    SvaraRadera
  2. Mycket läckert! Och ovanligt att se hur en med en så pass romantisk stil kan scrappa en manlig sida utan att den blir feminin..annars brukar alla scrappa så avskalat när de ska scrappa maskulint!
    Kraaam

    SvaraRadera
  3. Ja det är inte enkelt att få ner LOn i ett album när man gör lager på lager men snyggt blir det! :) Hönsnätet gav en maksulin känsla och dina mini-rosor ger en romantisk touch, en verkligen läcker kombination! :)

    SvaraRadera
  4. OjojOJ Maja sååå FN LO!!!Så betydelsefull!
    O grymma LO.s/alster du gjort på sistone:-O Vad mkt jag har missat...*skäms* Duktiga du;-) Kraamar

    SvaraRadera
  5. Jättefin LO! Gillar verkligen alla detaljer som du så fiffigt fått till.. Det har var en himla kul utmaing att skapa av allt detta materail som manhar fått ihoplockat till sig...INga färger alls som jag hade valt själv..(var ju inget rosa alls nästan hihi)

    kramkram!

    SvaraRadera
  6. Tokgillade denna!! SÅ läcker, du får fram helt otroliga detaljer! Jag fick inte alls in de otäcka plyschlöven, hur jag än försökte, men du...ja för dig ser de inte alls otäcka ut. Grämde mig över de fem förlorade poängen, tidigare har jag lyckats få med allt....inte starkt i slutstriden *asg*

    Håller tummarna för dig, du behöver inte ha vunnit en deltävling för att vinna allt.

    Hoppas du har det gott, vännen!!

    Kramarna till dig!!

    SvaraRadera
  7. Den är ju stört läcker och vilket fint foto på brorsan - overkligt! Kram

    SvaraRadera
  8. Så kul!!! Her var det massevis av herlige detlajer som jeg ikke har sett før!!! Kjempeflott!!:)

    SvaraRadera
  9. Nämen den var fin!! Gillar färgsättningen jättemycket och detaljerna är inte bara originella utan jättesnygga. Roligt att se annat tema än barnen också :-) Håller tummarna för dig!!

    SvaraRadera
  10. Riktigt snygg! Wellpapp och hönsnät ser jättefräckt ut tillsammans, och så härliga färger...
    Denna tycker jag att du definitivt ska rama in! =D

    SvaraRadera
  11. JÄttefin LO vännen! Älskar ditt öga för alla detaljer =D

    Kraaaam!

    SvaraRadera
  12. Wow! Vilka underbara färger! Älskar känslan i den här lo:n! o alla detaljer - imponerande! Väldigt originell lo! Precis som du!

    *kram*

    SvaraRadera
  13. Himmel så snyggt! Läckert med hönsnätet!!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)