lördag 17 april 2010

Prinsessa på vift

Primas flight of fancy fick jag i mitt dt paket från pyssellyckan =). Denna LO visades i inspirationsbloggen igår... Fotot är på Moa. Taget i Stockholm för någon vecka sedan när vi var ner och firade hennes födelsedag.
Sitter och snorar och scrappar till Nooks CC. Ganska skönt att vara lite sjuk så man kan sitta och pyssla med gott samvete. Provade städa och röjja lite här hemma i morse.. men det gick inte så bra. Blev matt efter en kvart =/.
Så då får det bli pyssel och mys.... Tror att jag behöver det! Kul att du kikade in! Nu ska jag sätta mig en stund och surfa runt lite. Det borde jag klara av utan att bli matt.

Kramiz Maja

7 kommentarer:

 1. Men vilken härliga layout! Superfina foton! =)
  Hoppas du har en härlig helg trots att du är lite sjuk.. ;)
  kram kram!

  SvaraRadera
 2. Först tack för dina ord i min blogg! De gör mig så glad, extra mycket idag! Vilken härlig lo du skapat!!! Många av mina favvisar, löv, tags och rosa! Härligt! Vad skoj att ni firade hennes speciella dag på scrapträff:) För det var väl då, vi sågs? Hoppas att du kryar på dig och att du vinner många tävlingar på CC´n!! Kanske vågar mig utomlands någongång, vilket år som helst:) Kramar!

  SvaraRadera
 3. Så fin LO, gillar verkligen bokstäverna i rubriken de ä så snygga....

  Kramkram Aase

  SvaraRadera
 4. Härligt LO!!! Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Det har sina fördelar med att vara så pass sjuk att man inte orkar göra nåt "vettigt" ;)

  Kanonläcker och harmonisk LO, vackert foto på en vacker tjej :))

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)